Mobil logga 2

Yogaklasser

Hot Yoga
Nybörjare välkomna!
38º C (65-75 minuter) med luftfuktighet på 40-50 %
Utmanande klass där varje utövare utgår från sin egen form och dagsform. Större variation och mer glädje!
Klassen skapar uthållighet, styrka,  bra hållning, fokus och flexibilitet. Hot yoga är också känd för att läka kroppen från kroniska och fysiska krämpor.

Var förbered på att svettas! Avslutas med en härlig avslappning. Passar för nybörjare, otränade och alla nivåer av yogautövare. 

Hot Yoga Classic
Nybörjare välkomna!
38º C (65-75 minuter) med luftfuktighet på 40-50%
Med cirkulation och styrka för hela kroppen. Hot yoga classic är också känd för att läka kroppen från kroniska och fysiska krämpor. 
Vår hot yoga classic kommer från samma ursprung som Bikram yoga. Bikram hämtade liksom vi sina 26 övningar och andningstekniker från sin lärare Bishnu Ghosh. 
Avslutas med härlig avslapppning. Passar för nybörjare, otränade och alla nivåer av yogautövare. 

Hot Vinyasa flow
Alla nivåer!
30-32º C (65-75 minuter) med luftfuktighet på 40-50 % 
Snabbare tempo, mer flöde och solhälsningar 
Vinyasa yoga är en kraftfull och fysiskt utmanande klass där positionerna utförs i ett flöde och rörelserna synkroniseras med andningen. Klassen är för alla nivåer där förkunskaper kan vara till hjälp men är inte nödvändiga.

Yin Yoga
Kommer inom kort

Nybörjare välkomna!
30-32º C (65 minuter) 
Yin Yoga är ett fint komplement till övriga klasser och annan fysisk träning. Övningarna hålls en längre tid på ett mer passivt vis och bör ses som ett komplement till mer aktiva former av yoga och motion. I Yin yoga håller vi stretchande positioner lite  längre. Yin är en lugnare och mer meditativ yogaform med fokus på bindvävnad, skelett, leder och ligament. Den är djupt avslappnande för dina muskler samt ökar cirkulationen i musklerna. Yin & Yang yoga passar alla, du kommer snabbare att bli mer mjuk och flexibel i kroppen, dina leder kommer att må bättre och hjälper dig att vara i balans när du utsätts för intern eller extern stress.
För dig som sportar eller tränar mycket är Yin Yoga ett perfekt komplement. Dessutom motverkar Yin Yoga en åldrande och stel kropp samt ökar flödet av chi (livsenergi) i kroppen.

PRISER &  ABONNEMANG