Mobil logga 2

Ny kursstart Medi Yoga med terapeutisk IR värme!

Ny kursstart Mediyoga med terapeutisk IR värme!
Start 26/4 kl 19.00
Medi yoga (medicinsk yoga) är en fantastisk form av yoga som de allra flesta kan göra oavsett ålder.
Den har små rörelser och är inte fysiskt krävande, den  går att utföras både liggandes och sittande på en stol vilket underlättar för många med smärtor och rörelsebesvär.
Därför passar den också för alla som har svårt att utöva "vanlig" yoga men ändå vill  ta del av yogans läkande effekter.

Det finns mycket dokumenterat om Mediyoga, man vet att den ger positiva hälsoeffekter vid en mängd olika problem som ex. stressrelaterade problem, vid utbrändhet eller risk för utbrändhet , sömnsvårigheter,  högt blodtryck, matsmältningsproblem, migrän, huvudvärk och människor med stelhet, rörelseproblem och olika smärtor i ex. axlar, nacke,rygg och höfter.

Tillsammans med den terapeutiska värmen (IR) som vår studio är utrustad med kan den positiva effekten av Mediyoga  bli ännu strörre,
du får helt enkelt ut mer av din yogaträning.
När man tränar Medi yoga hos oss är yogasalen uppvärmd till 23-25 grader.  Den behagliga värmen mjukar upp dina muskler och leder, du får den viktiga och välgörande avslappningen och släpper stress.

Du  behöver inte orora dig för att det känns brännande eller för varmt, känslan är en mjuk härlig värme!

Precis som för Medi Yogan finns många dokumentrade positiva effekter av den teraputiska värmen som vi har.
Den hjälper till med kroppens läkning, rehabiliterar snabbare, vitaliserar huden, förbättrar cirkulationen, ger smärtlindring, ökar nivån av syre och vita blodkroppar i ditt blod, påskyndar läkningen av inflammationer, lindrar reumatism och mycket mer. En del menar också att den stimulerar produktionen av kollagen i din kropp vilket är en byggsten för våra vävnader.  Det kanske är därför många upplever att de får fin, friskare och elastisk hud när de tränar yoga i vår värme.

Att träna Mediyoga i vår terapeutiska värme är en perfekt kombination tycker vi och vi är glada över att kunna erbjuda den möjligheten.

Start 26/4 kl. 19.00
6 ggr
1095:- inkl moms.

Anmäl dig med ett mail till info@hotyogahelsingborg.se
Skriv ditt namn och din postadress.

Varmt Välkommen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln