Mobil logga 2

Medi Yoga, Medicinsk Yoga

Kurs i Medi Yoga, Medicinsk Yoga!
Medi Yoga är en medicinsk och  terapeutisk yoga som verkligen passsar alla.

Den är väl utprövad och hjälper många människor  med stressrelaterade problem, vid utbrändhet eller risk för utbrändhet , migrän, huvudvärka och människor med smärta i axlar, rygg, höfter,olika rörelseproblem och sjukdomar. 

Vår studio är uppvärm med behaglig terapeutisk värme
(IR värme), ca 23-25 grader och hjälper  till att stärka olika läkeprocesser. Den terapeutiska värmen mjukar upp inte bara muskler utan hela kroppen och används ofta med goda resultat för ex. lindring av reumatisk värk och hudproblem den hjälper och stärker immunförsvaret, förbättrar flödet av lymfa och minskar infektioner. 
Eftersom kroppen alltid spänner sig vid kyla hjälper den terapeutiska värmen dig också att få den välgörande och viktiga avslappningen,
du slappnar av och släpper stress och spänningar.

Kombinationen Mediyoga och vår värme i studion gör att du får ut mer av din yogaträning, du kommer att märka stor skillnad i både kropp och sinne, känna dig avslappnad, lugn och mjuk i din kropp!

Medi Yogan har små rörelser och är inte fysiskt krävande, den  går att utföras både liggandes och sittande på en stol vilket underlättar för många med smärtor och rörelsebesvär.
Därför passar den också för dig som har svårt att utöva "vanlig" yoga men ändå vill  ta del av yogans läkande effekter.

Vår kursledare Lena Rosenblom är undersköterska, mindfulness intruktör och arbetar också med ortopedisk medicinsk massage och har sett yogans goda effekter på patienter med värk, stress, utmattning och hjärtproblematik.

Medi Yoga (kallades tidigare för Medicinsk Yoga) och hur den  används idag på 200 sjukhus och vårdcentraler i Sverige och Norge (källa Medioga institutet), bl.a till patienter med högt blodtryck,
vid  utbrändhet, sömnsvårigheter och andra olika stressrelaterade problem,  smärtproblematik , ångest och depression,förmaks-flimmer och hjärtsvikt, , inom psykiatrin och cancer.

Start torsdagen den 8/3 kl 19.00
6 ggr
Pris: 1095:- inkl. moms

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@hotyogahelsingborg.se,
ange ditt namn, din postadress och tel nr
eller
Ring 042-450 6800, 0708-263026

Varmt Välkommen!

Anmälan är bindande men skulle du missa något tillfälle kan du när som helst ta igen det  på något av våra andra pass tom den 30/4.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln