Mobil 5

Våra Yogalärare på HotYoga Helsingborg Helsingborgs Yogacenter

Idag presenterar vi vår yoga lärare Anna Lindström!

Anna har också varit med oss på HotYoga Helsingborg redan när vi öppnade i mars 2016.

Och det är vi mycket glada för, som alla våra lärare är hon är mycket duktig i yoga, ödmjuk  men ändå utmanande och har härlig humor och ett smittande leende!

Anna berättar om sin väg till yogan och om vad yogan har betytt och betyder för henne:
Jag hittade till yogan ett par år efter ett trauma som hindrade mig från annan fysisk aktivitet jag var van vid.
Det jag först fastnade för var att yoga tillät mig att känna mig stark trots skadorna. Att yogan dessutom läkte mig inifrån och ut var en bonus som växte fram med tiden.
Jag slutade döma mig själv, slutade klandra mina skador för allt jag inte kunde göra. Istället såg jag allt jag faktiskt kunde, allt jag var tacksam för att kunna göra. Jag hittade ett lugn som jag länge saknat. Jag lärde mig andas på riktigt och jag började möta mig själv där jag var för att kunna komma vidare.
Efter en tid fick jag möjlighet att gå en 200h yogalärarutbildning och efter snart 4 år av att ha fått lov att undervisa en himla massa fantastiska yogis är det fortfarande den där känslan under en klass när någon landar på mattan eller i sig själv samt att möta blickar med ny energi efter klassen som gör att jag längtar efter nästa klass redan innan vi börjat.
Att få lov att guida er på era resor, vad målet än må vara, vad det än är som gör att du tar dig till din yogamatta är något jag är otroligt tacksam över, varje dag.
Mitt mål med mina yogaklasser är att utmana er att möta er själva just precis där ni är, få er att se era styrkor och visa att ni kan! Både på och utanför yogamattan. För mig är yoga roligt, svettigt och lekfullt men också verktyg för att släppa på spänningar och oro. Därför kombinerar jag gärna yang (svettigare) med yin (lugnare) och ingen klass är den andra lik.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln