Mobil 5

Yoga med Shay Peretz!

Välkommen till en Yogaklass du kommer att minnas länge!

Den 3/12 kl. 15.00-16.30 kommer Shay Peretz till oss på Helsingborgs Yogacenter och håller en 90 minuters vinyasa flow session. 

Shay skapar yoga med känsla och unikt innehåll,  det här passets tema är  Bringing together story telling; myth exploring, asana flowing and breath work to create moments between moment.

Pris 295:- och anmälan till info@hotyogahelsingborg.se
Anmälan är bindande men kan överlåtas.
Vänta inte med att boka dig, Shays klasser blir alltid fullbokade snabbt.

About Shay:

Born in Israel and raised In Argentina, arriving to Stockholm in 2012 from Venice California. Shay has been in his practice for over 20 years. With teachers and influences Ranging From Forrest Yoga, Vinyasa Flow and Bhakti Yoga and influence and teachers across studios in the USA and Los Angeles.
Shay’s practice and style of teaching is rooted and has evolved from a prolonged residency at Green Gulch Zen Center - a Suzuki Roshi, Soto based Zen Monastery in the San Francisco Bay Area and his experience has a mountain guide in the Sierra Nevada Mountain range in California and influences of Nature and  climbing.
Zen has brought Shay to Stockholm where he teaches weekly session at nomerous studios in the city - Urban Om, Yogayama, Yogashakti, Atmajyogi- as well as being a guest presenter at Scandinavian Yoga festivals including Yoga games and Prana Festival.

Varmt Välkommen!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln