Mobil 5

Våra Yoga lärare på HotYoga Helsingborg Helsingborgs Yogacenter

Idag presenterar vi vår yoga lärare Mikael Sjögren!

Mikael är 38 år och har varit med oss på
Hot Yoga Helsingborg sedan starten.
Här berättar han om sin väg till yogan och vad den har gett och ger honom:

Yogan eller det ”yogiska förhållningssättet” och filosofin som jag brinner starkast för kom till mig för 8 år sedan då jag var tvungen att ta beslutet att själv förändras eller förstöras.
Idag ger yogan mig en möjlighet att tillämpa ett icke dömande förhållningssätt till mig själv och andra. Att med öppet sinne betrakta alla aspekter av mig själv, både de ljusa och mörka sidorna. Funkar bättre vissa dagar och lite mindre bra andra dagar.

Det var meditationen och filosofin som talade till mig i starten och jag började först ett par år senare med den fysiska delen av yogan (asanas).

Har i grunden en 200h RYT Vinyasa Flow utbildning för Todd Grube, som är min lärare.
Utöver det så är jag utbildare på nationell nivå för andra yogainstruktörer på landets största idrottsrörelse och åker med som ledare på träningsresor runtom i Europa.

Utöver yogan har jag en bred grund att stå på där jag arbetat som Communication Specialist, Art Director, Marknadsansvarig, Coach och Ledarskapsutbildare.

Jag pratar gärna om själslig utveckling och vad det innebär att leva ett liv i förändring, utveckling och acceptans och brinner för mina dagliga rutiner som innefattar ”5 Tibetaner” och meditation.

Löpning, kallbad och böcker står även högt i kurs.

Varmt välkomna på mina pass på torsdagar!

Klasserna varierar i intensitet utefter gruppen och känslan.
Ledorden är Fokus, lekfullhet och humor!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln