Mobil 5

Våra Yoga lärare på Hotyoga Helsingborg Helsingborgs Yogacenter

Vi vill gärna presentera våra duktiga och härliga yogalärare på Hotyoga Helsingborg, Helsingborgs Yogacenter och börjar med fina Klara Bech som har Yin Yoga hos oss.  Hon kommer också att ha en ny klass, hotserien + yin, start vecka 41.

Här berättar Klara om sin väg till yogan och vad den har gett och ger henne:

Jag är uppvuxen i Växjö där jag tränade  både dans och gymnastik från 6 års ålder. Under gymnasietiden inriktade jag mig helt på dansen och blev efter studenten antagen till en internationell dansskola i Köpenhamn.

Jag fick dock stressrelaterade problem  så jag bestämde mig för att ta
1 år ledigt och istället fokusera på yoga.

Det året gick jag två lärarutbildningar , Vinyasa Flow 200 timmar och Yinyoga 100 timmar.
Efter det var jag fast och tog beslutet att inte gå tillbaka till dansen utan fortsätta att inrikta mig på yogan.

Jag upplevde ett lugn på yogamattan som jag inte känt tidigare samtidigt som jag fick en chans att ta mer hand om mig själv.

Tävlingsinriktningen som jag var så van vid var borta och istället fanns en gemenskap.

Dessa känslor vill jag förmedla med min yoga samtidigt som jag tycker att det är viktigt att man har kul.

På fritiden tränar jag självklart yoga och löpning och gymmar.
Jag bor just nu i Lund och studerar miljövetarprogrammet på Malmö högskola.

Ser fram emot att få träffa och yoga tillsammans med er!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln