Mobil logga 2

Medi Yoga kväll!

Självklart har vi
Medi Yoga,
Medicinsk Yoga även på kvällstid!


Medi Yoga är en terapeutisk yoga som verkligen passsar alla.

Den är väl utprövad och utövas av många med stressrelaterade problem, vid utbrändhet eller risk för utbrändhet och människor med smärtor, rörelseproblem och olika sjukdomar. 

Den behagliga speciella terapeutiska värmen (ca 23-25 grader) som  vår studio är utrustad med hjälper  till att stärka olika läkeprocesser.
Den mjukar upp inte bara muskler utan hela kroppen. 
Eftersom kroppen alltid spänner sig vid kyla hjälper den terapeutiska värmen dig också att få den välgörande och viktiga avslappningen.

Medi Yogan har små rörelser och är inte fysiskt krävande, den  går att utföras både liggandes och sittande på en stol vilket underlättar för många med smärtor och rörelsebesvär.

Därför passar den också för dig som har svårt att utöva "vanlig" yoga men ändå vill  ta del av yogans läkande effekter.

Vår kursledare Lena Rosenblom är undersköterska, mindfulness intruktör och arbetar också med ortopedisk medicinsk massage och har sett yogans goda effekter på patienter med värk, stress, utmattning och hjärtproblematik. 

Medi Yoga (kallades tidigare för Medicinsk Yoga) och hur den  används idag på mer än 115 sjukhus och vårdcentraler i Sverige och Norge, bl.a till patienter med högt blodtryck, vid  utbrändhet, sömnsvårigheter och andra olika stressrelaterade problem,  smärtproblematik , ångest och depression,förmaks-flimmer och hjärtsvikt, , inom psykiatrin och cancer.

Start 12/10 kl. 19.30-20.30
6 torsdagar
Plats: I vår Yoga studio på Stattena Centrum
1045:- inkl. moms.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@hotyogahelsingborg.se,
ange ditt namn, din postadress och tel nr
eller
Ring 042-450 6800
Vänta inte för läge med din anmälan, våra kurser brukar fyllas på snabbt!

Varmt Välkommen!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln