NYBÖRJARKURS I YOGA

Är du stel och vill bli smidigare och få ökad rörlighet?
Vill du minska farlig och skadlig stress?
Har du besvär med ryggen eller någon annanstans i din kropp?

Då har du allt att vinna på att börja träna Yoga som är hälsosam, stärkande och stressreducerande.

Nybörjarkursen är utformad till dig som vill och behöver komma igång med en träningsform som stärker och reparerar din kropp, minskar stress som vi alla vet i längden är skadlig för både kropp, knopp och välmående.  
Den är för dig som känner att du vill börja träna yoga och lära dig i ett lugnare tempo. 

Även om Yoga har vuxit mycket som träningsform är det fortfarande många som tror att man måste vara atletisk och kunna slå knut på sig själv för att kunna börja träna yoga. En myt som tyvärr lever kvar. Du kan vara smidig som ett kassaskåp. Lär dig yoga och börja träna regelbundet så kommer smidighet och rörlighet fort. 

Du kommer att få fysisk, mental och emotionell styrka och välmående.

Kursen leds av Gabriella som är sjuksköterska och för 8 år sedan  upptäckte yogans fantastiska förmåga att stärka och läka oss både fysiskt, mentalt & själsligt.
Hon har lång erfarenhet av yoga och är sedan länge både utbildad Medi Yoga lärare av Medi Yoga Institutet samt Viryayoga lärare av Nordiska Yogainstitutet. 
  
Kursen är vid 6 tillfällen, efter kursen i nybörjaryoga kommer du  garanterat att både kunna utöva, känna och förstå mer av yogan och dess välgörande effekter.

Start måndagen den 29/1  kl. 17.30-18.30
6 måndagar.
Pris: 1095:- inkl. moms.

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@hotyogahelsingborg.se. Uppge ditt namn och adress och vilken kurs du vill gå på.

Anmälan är bindande men skulle du missa något tillfälle kan du när som helst gå på valfritt pass eller prova ett tillfälle på någon av våra andra kurser tom 18/3.